Temes JURÍDICS

Assessoria Jurídica a Lleida

La previsió i anticipació és la millor manera d’evitar problemes al FUTUR

Assessoria Jurídica a Lleida

Un bon assessorament jurídic inicial us pot estalviar temps i diners per dur a terme una mala negociació. Consulteu els vostres dubtes i possibilitats que us brinda la normativa per evitar mals majors. El nostre despatx us podrà assessorar en matèria CIVIL, LABORAL, MERCANTIL, TRIBUTARI i sobre aquelles qüestions i gestions en matèries com HERÈNCIES, COMPRA-VENDA. T’ASSESSOREM

Contractes

El nostre despatx els pot assessorar en la confecció i revisió de contractes de qualsevol índole, podent oferir alternatives i clàusules addicionals que permeti la normativa que complementin el contracte inicial i assegurin tenir contemplades totes les incidències que durant la seva vigència es puguin donar. L’anticipació és la millor opció.

Monitoris

La normativa ens permet reclamar, de manera més àgil i amb un procediment senzill, aquelles quantitats pendents d’abonar per part d’un client, a més, és la manera que l’Agència Tributària permet la recuperació de l’IVA en aquelles factures no cobrades. Consulteu sobre aquest senzill procediment per recuperar l’import de les vostres factures.

Revisió i Confecció de Contractes

Estar sempre protegit és la tranquil·litat més gran.

Confeccionem contractes a les teves necessitats per treballar des de la tranquil·litat i la seguiritat.

Monitoris

T’ajudem a recuperar els diners de les teves factures impagades, amb uns senzills passos podràs acabar amb aquest problema.

Si tens factures per cobrar posa’t en contacte, nosaltres aconseguirem l’import de les factures impagades. Som la teva assessoria jurídica a Lleida.

Contactar

Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos a:

C/ Baró de Maials 16 altell
25005 Lleida

973 23 97 13

info@anassessors.es

Contacta amb nosaltres

Ves al contingut